FÖRFATTARBESÖK &
FÖRELÄSNINGARDet bästa jag vet är att prata om böcker, skrivande och hur man hittar balans i livet. Jag har hållit i skrivarkurser, bokyogapass och föreläsningar. Åhörarna brukar ge mina framträdanden höga betyg och säga att det varit inspirerande och lärorikt. Nedan hittar du förslag på upplägg.
Bokas via Författarcentrum Öst.

veronica (a) ingoodcompany.se
Tel: 070-6543441

# 1 LITTERATUR MÖTER LIVSSTIL

Välkommen till ett inspirerande boksamtal och en paus i en stressig vardag. Jag berättar om min författarresa och bakgrunden till att jag skrev Bidrottningen, en roman om ofrivillig förändring, stress och bin. Jag delar med mig av erfarenheter och lärdomar från min författarresa och ger tips på hur man gör för att få mer balans i livet och nå sina drömmar.


# 2 FÖRFATTARDRÖMMAR

Inspirationsföreläsning med fokus på att skriva och arbeta som författare. Jag berättar om vägen från idé till utgivet manus. Om hur man kommer igång, fortsätter och avslutar, och hur du ökar dina chanser till utgivning. På ett kul och lättsamt sätt delar jag med mig av mina misstag och lärdomar och bjuder på en härlig och inspirerande stund för alla som funderar på att skriva en bok eller som bara är nyfikna på hur en bok blir till.


 

# 3 BUZZ MED FOKUS PÅ STRESSRELATERAD OHÄLSA – VAD KAN VI LÄRA AV BIN?

I den här föreläsningen ligger fokus på psykisk ohälsa och vad vi kan lära av binas fascinerande värld. Med utgångspunkt i min egen berättelse och huvudpersonen Gabriellas resa visar jag hur man kan bryta destruktiva mönster och stressrelaterat medberoende. Allvar blandas med humor och (kanske) igenkänning. Jag berättar också om min nya hobby: att skapa en bivänligare trädgård.